سایت بی نظیر در زمینه طرح توجیهی

سایت بی نظیر در زمینه طرح توجیهی

سایت بی نظیر در زمینه طرح توجیهی

Blog Article

کسب و کار چه در حد راهاندازی یک کارگاه شیرینیپزی خانگی باشد، چه گروه کارخانجات تولیدی پوشاک، برای رسیدن به موفقیت باید بیزینس پلن یا طرح کسب و کار داشته باشد.

درست است که خلاصه یا چکیده همیشه اول هر کتاب یا طرحی نوشته میشود، اما شما باید آن را آخر کار بنویسید! چرا که قبل از نوشتن طرح کلی نمیدانید نکات مهم و کلیدی که باید در قسمت خلاصه به آنها اشاره کنید، کدامند.

موفقیت را چگونه می توان ارزیابی کرد؟ چه معیارهایی اهمیت دارند و چگونه آنها را ردیابی خواهید کرد؟

آخرین بخش کار مربوط به ارائه مدارک و اسناد است. در این قسمت باید هرچیزی که مخاطبان برای تکمیل اطلاعات خود نیاز دارند بیاورید.

برای پاسخ به سوال فوق، باید کاربرد طرح کسب و کار یک صفحه ای بدانید.

ما در مقاله هرم مازلو، نیازهای افراد را بر اساس هرم نیازهای مازلو بیان کردهایم و گفتهایم که مدیران در هر مرحله باید چه کار کنند تا آن نیاز را به بهترین شکل تامین نمایند. این مثال را ببینید:

استارتآپهای ناب با احتمال کمتری شکست میخورند، زیرا محصول یا خدمات خود را با بازخورد مستقیم مصرفکنندگان آزمایش کردهاند.

طرح توجیهی استارتاپ ناب روشی برای توسعه محصولاتی است که برای کاهش عدم قطعیت به آزمایش های تکراری متکی است.

برخی از شرکتها – بسته به نوع کسب و کارشان – ممکن است سایت شما نیاز به جزئیات نیازهای موجودی خود، از جمله اطلاعات در مورد تامینکنندگان داشته باشند. برای شرکت های تولیدی، تمام جزئیات پردازش در بخش برنامه عملیاتی بیان شده است.

نمای کلی یک کسب و کار یا بیانیه مأموریت باید چگونگی قصد دستیابی به چشم انداز را توصیف کند. مثلا: چه خدماتی ارائه خواهید کرد؟

برای به حداقل رساندن هرگونه گناه احتمالی برای کسب و کار خود برنامه ریزی کنید.

. گام آخر شامل مشخص کردن اسنادی است که باید ضمیمه بیزینس پلن شما بشوند. وجود این بخش ضروری نیست؛ اما میتواند مفید باشد. نمودارها، جدولها، تعاریف، یادداشتهای قانونی یا سایر اطلاعات مفیدی که جهت جلوگیری از طولانی شدن بخشهای قبل به بیزینس پلن اضافه نشدهاند را میتوانید در این بخش قرار دهید.

بهترین راه برای ایجاد یک طرح توجیهی استارتآپ موفق، گنجاندن همه چیز در یک سند سازمانیافته و خوانا است – استراتژیهای بازاریابی، پیشبینیهای مالی، بیوگرافی تیم، جدول زمانی و موارد دیگر.

احساسی و جذاب باشد. یک بیانیه احساسی دیگران را ترغیب میکند تا به شما گوش دهند و ابعاد کسبوکار شما را بهتر درک کنند.

Report this page